hyvää syntymäpäivää meme Geokätköilyn Megatapahtuma Pull Together Haapajärvellä

ari laamanen söderskär Nukuin yön Tiiton koululla lattialla. Olin ottanut käyttöön liikuntasalista tatamin, mutta totta puhuen tatami ei ollut pehmeämpi kuin itse lattia. Ennen tapahtuman alkua kävin hakemassa lähikätköjä. Hannu Österberg on kätköttänyt kaikki teiden varret Tiitonrannassa, eli ajoa pyörällä pari sataa metriä ja sitten pusikkoon. Itikoita oli runsaasti. Niille riittää kyllä tänään syömistä.

toiminnan teorian ja kehittävän työntutkimuksen yksikkö Hannu oli löytänyt kasan raksakypäriä ja keksinyt ajatuksen sarjalle, YT-neuvottelut. Sarja seurailee fiktiivistä YT-Arskaa, joka katosi YT-neuvotteluista masentuneena ja joka kätköllä tarina Arskasta saa jatkoa. Näitä YT-kätköjä on noin 400 kaiken kaikkiaan, eikä pelkästään Haapajärvellä.

pièces de clavecin couperin Pienen koukkauksen jälkeen saavun Haapajärvelle ABC:lle. Haapajärvi on teekaupunki, mutta ABC:llä ei ole haudutettua. Kuulemma aiemmin oli, mutta sille ei ollut kysyntää. Haapajärvestä tuli teekaupunki suomalainen miesnäyttelijä 1940, sillä Unilever otti teemainokseensa viime vuosisadalla Haapajärven jostain tuntemattomasta syystä.  Käytännössä se näkyy niin, että Haapajärvellä on oma teensä (pahaa) ja kaupungintalolla on kokoelma teekuppeja.

sildenafil sandoz 50 mg tabletta ára Mega-alueena toimii pesäpallostadion, mikä on varsin laaja ja kuitenkin kävijöitä on vähän. Käy ilmi, että suurin osa kätköilijöistä touhuaa maastossa koko päivän ja saapuu sitten Megaan vain kirjoittamaan nimensä logikirjaan ja näin väki vaihtui päivän mittaan. Nimimerkkejä oli tähän mennessä kirjattu 842 kappaletta ja nimimerkin takana saattoi olla useitakin ihmisiä. Megan alaraja on 500 ilmoittautunutta nimimerkkiä.

gerilla şarkısı 2016 Puttu sponsoroi tapahtumaa ilmaisilla makkaroilla. Niitä oli niin paljon, ettei muuta tarvinnutkaan syödä. Haapajärvellä ollaan melkoisen sporttihenkisiä, kun yritykset lähtivät hyvin sponsoroimaan tapahtumaa.

poikien äidit risteily Makkaroiden lisäksi siellä oli book crossing -piste, geokätköilytarvikkeiden myyjiä, 4H ja paikallisia tuottajia ja kätköilijähaastatteluja koko päivän. Oma taikurikin tuli lasten iloksi. Sitten siellä tietysti oli lab kätköpisteitä. Labeissa ei ole kätköpurkkia, vaan pitää suorittaa jokin tehtävä ja kun teema oli ”pull together”, niin piti suorittaa yhdessä, joten minulta jäi niistä suurin osa tekemättä.

tiedättekö sen tunteen kun näette ihastuksenne Hienoin näkemäni lab-kätkö oli koripallotorni. Koripallo lingotaan pesukoneeseen 23 asteessa. 

bebeklerde karın guruldamasına ne iyi gelir Koripallotornilla sain kuitenkin yllättävästi tehtyä korin pesukoneeseen. Toisella puolella kaveri piti kiinni naruista niin, että luukku pysyi auki. Tornin tekijää, Jaut5:ttä haastateltiin myöhemmin. Hän asuu Pielavedellä ja hänellä on omaa maata, minne hän on värkännyt mitä ihmeellisempiä kätkötoteutuksia. Koripallotorni antaa viitettä, mitä sieltä saattaa löytyä. En tiedä, onko muualla Euroopassa näin luovia kätköjä. Veikkaan kuitenkin, että kuuluu parhaimmistoon, kun vain sana kulkisi. Se ”sana” on suosikkipisteet tai oikeammin, kuinka suuri prosentti kävijöistä on suositellut kätköä. Satunnainen marjastaja kuitenkin saattaa ihmetellä, jos eksyy kätköilijöiden puuhamaahan.

beetlejuice dibujos animados español latino GPS:n mittaustarkkuus.

turan isminin anlamı ve kökeni Paikalla myös oli kilpailu tarkimmasta GPS:tä. Annettiin koordinaatit ja siihen sitten tökättiin merkki. Minun Garmin Oregon 600 ei ole tarkka, mutta joidenkin piste oli ehkä 20 metrin päässä lipputihentymästä. Jos GPS:n suoritukset ovat yleisesti tuota luokkaa, ihme, että yhtään kätköä löytyy. Edes netin kartat eivät ole tarkkoja suhteessa koordinaatteihin.

alaselkä vihloo kumartuessa Kaikille ei makkarat olleet kelvanneet, sillä kuulin, että pizzeria oli Haapajärven keskustassa joutunut pistämään putiikin kiinni kun oli tarveaineet loppuneet kesken päivän.

venyige utcai börtön elérhetőség Suomen pienin sauna. Ehkäpä joku lapsi mahtuu sisälle. Pienempi kuin Onnibussin vessa

camille muffat wikipédia magyar Mega loppui viiden maissa, kun viereisellä kentällä alkoi toinen tapahtuma. Haapajärvellä tuntui olevan koko ajan jotain tapahtumaa tuona viikonloppuna. Minä ajoin Tiitonrantaan ja kävin siellä vielä muutamalla tienvarsikätköllä.

harkkoseinän muuraus hinta  

kotihoidontuen kuntalisä helsinki  

munasarja kipu raskauden jälkeen  

ilmaisia pelejä ipadiin progestan sonrası adet olamama valokuva joulukortit netistä sijoituksen sosiaalityö helsinki Next Post leikkauksen jälkeinen liikunta

You Might Also Like

2 Comments

 • lapsen oikeus perintöön rivitalo riihelä lahti estébanez calderón serafín Gordianus hienoja hevosen nimiä keskiviikko, heinäkuu 11, 2018 at 11:06

  manosque météo 12 jours Kiitokset katsauksesta! Miten tuo lab-kätkö sitten logataan, päivystääkö siinä tyyppi vihkon kanssa? Entä sovellukseen, näkyvätkö ne siellä vaan sen ajan kun ovat suoritettavissa? Olen tällainen erakkokätköilijä enkä oikein ole hakeutunut mihinkään tapahtumiin, nämä labit ihan vieraita.

  • satu malinen isännöinti eidetisches gedächtnis definition käytetty pakettiauto kylmäkoneella Stacy Siivonen soldado universal 4 trailer español latino sunnuntai, heinäkuu 15, 2018 at 14:41

   pokémon go events Lab-kätkö antaa koodisanan, joka naputellaan niiden omalle webbisivulle, jolloin kätkö tulee merkittyä käydyksi.

  Leave a Reply

  polisen skånegatan göteborg

  suoraväri kuiviin hiuksiin

  renée elise goldsberry alexis johnson

  feria de jalostotitlán 2015

  miesten hiusten värjäys

  törkeä tietoliikenteen häirintä

  Aiemmat postaukset


  Vieraillut maat

  How many countries I have been to. Visited Countries Map Maker
  Visited 22 UN countries (11.3%) out of 193.
  Make your own kapteeni käskee lyrics (hd).

  ParisRio

  ParisRio - Matka-aiheiset blogit kartalla. Yli 40 matkabloggaajan kirjoitukset maittain.