varjojen yö yhtye Blencoe Falls

koru pienelle tytölle Pari viikkoa sitten lähettiin taas telttailemaan sateesta välittämättä. Tällä kertaa kohteena oli Blencoe Falls.

farkkujen tehtaanmyymälä herttoniemi Blencoe Falls sijaitsee Girringun national parkissa. Townsvillestä pari tuntia pohjoiseen ja pari tuntia sisämaahan. Sisämaa-osuus on vuoristoa ja paikoin vaikeakulkuista tietä joten sinne pääsee vain nelivedolla.

till dess din vrede upphör åsa larsson

itärajantie 18 espoo Koska meillä oli pitkä ajo edessä, lähdettiin matkaan jo perjantaina illalla töitten jälkeen. Nukuttiin yö yhden rannan vieressä ilmaisella camping-alueella. Paikka oli hieno ja saatiin myös vähän aurinkoa aamulla. Alue oli kylläkin täynnä telttailijoita jotka melusivat yöllä joten siellä ei paljon nukuttu.

auton kilvistä poisto

pilke päiväkodit pori Matka Blencoe Falsseille oli vuoroin sademetsää ja vuoroin kuivempaa maastoa. Kun vihdoin päästiin perille, laitettiin leiri pystyyn ja otettiin ilta ihan rauhassa ja uitiin (jääkylmässä) joessa.

bühlers gartenwelt nagold öffnungszeiten

got talent españa edurne oro

köp biljetter cosmonova Sunnuntaina mentiin katsomaan vesiputousta. Sinne olisi päässyt lähelle myös autolla mutta me päätettiin tehdä parin tunnin kävely. Matkalla nähtiin paljon kenguruita ja lehmiä/sonneja/mitälie laiduntamassa vapaana.

bebel gilberto samba da benção lyrics translation

spvgg greuther fürth online shop

monsieur verdoux youtube español Pitkän kävelyn jälkeen nämä upeat maisemat palkitsivat meidät.

sjökvist murnings ab

virheistä oppii englanniksi

jääpuikko led valot Kävely takaisin tuntui ikuisuudelta:D Oltiin ihan märkiä ja väsyneitä. Minä tulin kipeäksi ja oksensin koko matkan takaisin kotiin. Meillä oli kyllä suunnitelmana pysähtyä moneenkin paikkaan matkalla mutta tultiinkin sitten suoraan kotiin nukkumaan. Sellainen reissu tällä kertaa 😀

terhin peräpeilin korjaus

hyvinkään vesi laskutus transportstyrelsen sök registreringsskylt performing arts jyväskylä

No Comments

Leave a Reply

frasi in latine umiltà

holländer hof heidelberg hotel

saunan kiuas sähkönkulutus

roskapussin taittelu sanomalehdestä

accident d'avion à amsterdam en 1992

keskeneräistä työtä ei saa näyttää